(+30) 210 68 27 105

12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

Αδιαβροχοποίηση Δαπέδων

 

Συχνά, και ως επί το πλείστον σε παλαιότερες κατασκευές, τίθεται το πρόβλημα της αποκατάστασης της στεγανότητας μιας ταράτσας η μιας βεράντας, χωρίς να αποξηλωθεί αυτή είτε για λόγους λειτουργικούς, είτε για λόγους οικονομικούς, είτε διότι αποτελεί ξένη ιδιοκτησία (ρετιρέ π.χ.). Παλαιά δάπεδα από μπετόν, πέτρα, μωσαϊκό, πλάκες, τσιμεντοκονίες, μάρμαρο, καθώς και οι αρμοί τους καθίστανται βαθμιαία υδατοπερατά. Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι επίσης αποδεκτή μια ελαστική λευκή εκτεθειμένη στεγανοποίηση και για λόγους αισθητικής και για λόγους βατότητας (τοποθέτηση επίπλων βεράντας).

Για το σκοπό αυτό η EAG ανέπτυξε μια μεσοπρόθεσμη, οικονομική και απλή (όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις κατωτέρω οδηγίες) στην εφαρμογή λύση, με το υλικό NanoSafe®HydroStop WS 10 που απαλλάσσει από αποξηλώσεις και εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες. Αν η λύση εφαρμοσθεί τους φθινοπωρινούς μήνες παρέχει προστασία για τους επόμενους χειμώνες. H εφαρμογή ξεκινά απλώνοντας το υλικό στην επιφάνεια κατευθείαν από το δοχείο.

Βοηθούμε το υλικό να κατανεμηθεί ομοιόμορφα με μια βούρτσα ή ένα λάστιχο τζαμιών (τύπου υαλοκαθαριστήρα αυτοκινήτου). Αφού το αφήσουμε να επιδράσει στην επιφάνεια για 5 λεπτά απομακρύνουμε το πλεονάζον υλικό όπου τυχόν έχει λιμνάσει με την βούρτσα ή το λάστιχο τζαμιών και ακολούθως με ένα υγρό στραγγισμένο πανί.

Tο υλικό  NanoSafe®HydroStop WS 10 αδιαβροχοποιεί δι' εμποτισμού καλύπτοντας ακόμη και τριχοειδείς ρωγμές. H πορώδης επιφάνεια και οι τριχοειδείς ρωγμές έχουν πλέον αδιαβροχοποιηθεί για τους επόμενους χειμώνες.