(+30) 210 68 27 105

12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

Πληροφορίες

  • Κεντρικά Γραφεία και αποθήκη
  • 12χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
  • Τηλ. 210 68 27 105
  • Fax. 210 68 40 682
  • Email: info@renovat.gr
Σχετικά με την εταιρεία μας

Προφίλ

Η renovat προμηθεύει την ελληνική αγορά με γερμανικά δομικά υλικά ποιότητας.

Η εταιρεία μας επιλέγει μετά από μακροχρόνια έρευνα τους κορυφαίους στο είδος τους γερμανικούς οίκους, εκείνους δηλαδή που θα επέλεγε ο απαιτητικός Γερμανός καταναλωτής για κατασκευές επιπέδου στην χώρα του.

Και όπως και εκείνος προμηθεύεται μόνον προϊόντα που παράγονται στο έδαφος της Γερμανίας και όχι σε τυχόν θυγατρικές μονάδες γειτονικών χωρών, έτσι και ο πελάτης της renovat θα μπορεί από το barcode επί της συσκευασίας να είναι βέβαιος για την χώρα παραγωγής ( barcode Γερμανίας = 400-440 ). Βέβαια για τον λόγο αυτό δεν θα μπορέσει να ανατρέξει σε περιγραφή και οδηγίες χρήσης επί της συσκευασίας ούτε καν στα αγγλικά. Αντ΄ αυτού όμως η renovat θα τον προμηθεύσει με αναλυτικά ελληνικά τεχνικά φυλλάδια με εικόνες, τομές και περιγραφές εφαρμογών από το υπόγειο έως την στέγη βήμα προς βήμα.

Φιλοσοφία της renovat είναι να τροφοδοτεί εκείνους τους μηχανικούς που ενδιαφέρονται για μόνιμες λύσεις στον χώρο της κατασκευής και της επισκευής, δηλαδή όσους έχουν κατανοήσει την διαφορά μεταξύ του φθηνού και του οικονομικού .

Η renovat συνεχίζει πάντα να ερευνά, ότι καλύτερο προσφέρει η γερμανική μόνον βιομηχανία για κατασκευές στο γερμανικό έδαφος και να το προσφέρει, με παράλληλη παροχή τεχνογνωσίας και πλήρη τεχνική κάλυψη, στον Έλληνα κατασκευαστή.