(+30) 210 68 27 105

12ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

OMNICOL

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ OMNICOL!
Το γεωγραφικό σημείο της απόλυτης ποιότητας και των αυστηρών προδιαγραφών στην Ευρώπη - σε κάθε τομέα - περιορίζεται στο τρίγωνο που αποτελείται από τις Σκανδιναβικές χώρες, την Γερμανία και τις Κάτω Χώρες.
Ότι αποπειραθεί να παραχθεί για την εκεί εγχώρια κατανάλωση, περνά μέσα από τα αυστηρότατα φίλτρα ενός πολύ απαιτητικού καταναλωτικού κοινού και ενός σε βάθος εκπαιδευμένου τεχνικού κόσμου.

Η RENOVAT φέρνει στην Ελλάδα, μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων της, την OMNICOL, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του Τiling (τοποθέτησης πλακιδίων) με κυρία αγορά της τον γεωγραφικό χώρο που προαναφέραμε.
Η OMNICOL με διάσπαρτους χώρους παραγωγής, διανομής και διοίκησης στην Ολλανδία (Hedel), την Γερμανία (Stolberg) και το Βέλγιο (Weelde) μπορεί και να εξάγει την βορειοδυτική αυτή ευρωπαϊκή ποιότητα της σε χαμηλό κόστος, διότι έχει στρατηγικά επιλέξει να τοποθετηθεί πολύ δυτικά, δηλαδή κοντά στα εξαγωγικά λιμάνια της Μάγχης. Τα τσιμεντοειδή υλικά - φθηνά από την φύση της πρώτης ύλης τους -, όπως οι κόλλες και οι στόκοι πλακιδίων, πάσχουν από την χερσαία μεταφορά τους μέχρι την θάλασσα, η οποία εξακοντίζει το κόστος τους. Πληρώνουμε logistics και όχι υλικό.Η επιλογή της OMNICOL από την RENOVAT δίνει την δυνατότητα στον Έλληνα καταναλωτή και τεχνικό να έλθουν σε επαφή με τον σκληρό βορειοδυτικό ευρωπαϊκό πυρήνα ποιότητας, σε τιμές όμως ανταγωνιστικές, που περιέχουν μόνον την αξία του υλικού και όχι περιττά κόστη, όπως π.χ. ένα οδικό ταξίδι 300 έως 500 χλμ. μέχρι τα λιμάνια της Β. Θάλασσας. Είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική οικοδομή, όπως το μπορούσε παλιά, έτσι να το μπορέσει και στα επόμενα χρόνια ξανά, να συνεχίσει να κατασκευάζεται, ή να επισκευάζεται με τα ίδια υλικά που εφαρμόζει για τον εαυτό της η βορειοδυτική Ευρώπη. Αυτό τελικά, όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα σε βάθος χρόνου, είναι και το οικονομικότερο. 
Στόχος της RENOVAT, μέσω του δικτύου των αποκλειστικών αντιπροσώπων της, είναι να εναντιωθεί σε μια αφανή για τους πολλούς σημερινή εξέλιξη και να μην αφήσει τον τομέα της κατασκευής να κυλίσει «ανατολικά», την στιγμή που οι περισσότεροι οίκοι της Ευρώπης εντάσσουν και αξιακά και αγοραστικά την Ελλάδα της κρίσης, στις βαλκανικές χώρες και την προμηθεύουν πλέον από τις εκεί μονάδες παραγωγής τους.